Sötét

Totalcar Teszt: BMW X2 xDrive 25e 

Feliratkozás
Megtekintés 20 E
93% 187 13

Azt hinnéd az X2 csajos autó, pedig erről szó sincs - ebben a legnagyobb bikák is szeretnek majd kanyarodni. A konnektoros hibridségnek viszont kizárólag a könyvelés örül majd. Írott tesztünk erről az autóról: totalcar.hu/tesztek/2021/03/10/teszt_bmw_x2_25e_2021/
#Totalcar #TCTeszt #BMWX2
A műsor támogatója a Szakál Metal, az Eneos olajok kizárólagos importőre.
www.eneos-olaj.hu/
www.szakalmetal.eu/
Ide kattintva kereshet BMW X2-eseket a Jóautókon:
bit.ly/3w5Dni1

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2021.márc.29.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 31   
golfmester
golfmester 5 napja
A hibrid rendszer technológiai hátterének talán jobban utána kellett volna járni. Generátor segítségével tud tölteni, nem csak a hátsó kereket fékezve. --> Álló helyzetben is tud tölteni. A fékezési energia visszatöltése történik csak a hátsó kerekekről. Ez így, a videóban elhangzott formában téves, és félrevezető.
Fenyedi Attila
Ezzel a autoval az a baj, hogy lehet ha sokan fogjak venni, de a kutyat nem erdekli, hogy milyen, egyszeruen untam errol az autóról nezni a tesztet (es nem a teszt miatt)
Fenyedi Attila
A zenet kihagyhatnatok a videobol...
Sándor Seres
Sándor Seres 7 napja
Ez egy ronda BMW! Vannak szép BMW-k, de ez nem az!
György Petrucz
És szerinted ha direkt kapcsolat van a villanymotorral és nem a kerekeken keresztül termel vissza akkor nincs fékhatása a villanymotornak?😂😂😂 Fizika általános iskola.
László Horváth
Ezt BMW-nek hívjuk? Csak tekintsünk vissza az elmúlt 20 évre. Pl: E60, E46, f01, e71stb…! És egy ilyen elb*szott suzukiszerű 1.5ös valamit BMW-nek hívunk??? Kérjük vissza a nagy szívó benzin v8at, sor6-ot meg v10 et meg azt a BMWt mikor még a tükörből visszanézve egy orbitális szörnyet láttál! És tudom most is van x6-os meg 5ös(amit szerintem jól elcsesztek a faceliftel) de az új 7-es en kívül az összes mostani bmw nem az igazi… de márkahűen kitartok és megvárom hogy minnél előbb megjöjjön az eszük a Bajoroknak!😄
Fuelemuele
Fuelemuele 5 napja
Ha elég sokan veszik újonnan lesz majd az is...
Attila B.
Attila B. 10 napja
A nagymotoros, sokhengeres szörnyek ideje alkonyodóban van.
Gergely Rozsavolgyi
Ez teszt helyett egy langyi bemutató volt. Ugyanarról a pár dologról beszél hosszan, de pl. az árát itt nem tudtuk meg(Bocs, ha én siklottam át felette esetleg!). Forszírozott helyzetben nem próbálta (szerencsére évente csak 1-2-szer van rá szükség, de akkor engem eléggé érdekel, hogy az autó hogyan reagál), gyorsulást, lassulást, stb. nem mértek. Az embert csak érdekli, amikor gyerek.fuvarozáshoz vesz az asszonynak egy hasonló vacakot, hogy ez vagy pl. a Rav4 vesz 3méterrel rövidebb fékutat. Szerintem Így bármelyikünk anyukája elmondja, hogy ez egy kellemes városi autócska 16+ millióért. (Az árát meg anyám sem tudná megsaccolni...) 5.5l fogyazstást mértek naponta töltögetve, miközben 40kmt elmegy villannyal, akkor hibridként 9-10 litert fogyaszt a városban? Hát...
Conceptx9
Conceptx9 10 napja
Ez most komoly hogy egy autós videóban a műszerfalról semmit nem mutattatok az egész videó alatt, kivéve 2:33-nál 1másodperc erejéig de az is csak a kilóméteróra? Amúgy jó video, a hangos zenét leszámítva.
etibkel
etibkel 10 napja
Jo video, franko auto. Ezentul ez a kedvenc Skoda modellem.
ratchet
ratchet 10 napja
Mi értelme a hátsó üléstámlának elsőre ilyen szögben reteszelődnie felhajtás után?
Endre Mágocsi
Azért, mert ugyanezekkel a fülekkel állítható a hátsó üléssor dőlésszöge, ha nem lehajtani akarod. Vannak akik inkább szeretnek "vigyázzban" ülni. Nekik ez egy opció...
Róbert Kéri
Róbert Kéri 10 napja
Szerintem ez egy fos! Ez hol BMW? Atya ég, hová tart ez a világ.... 😖
1987 Patrol
1987 Patrol 10 napja
csipem ezt a Bolla Gyurit, égéstérbe is szerepelhetne.
Gróf Senkiházi
Végre egy tömör videó, nem kell 1 -/1.5 órán keresztül várni a csodát. Tudom meg lelhet nézni 1-2 ben , de az sok. Másra is kell idő. (Bocsi)
Balázs Noll
Balázs Noll 10 napja
☺☺☺☺👍👑☺☺☺
István Maróti
István Maróti 11 napja
akkor már csak az a kérdés, hogy minek vesz az ember egy ilyet 🤔.?
István Maróti
István Maróti 10 napja
@Bali Péter más típusnál is van.... és még használni is lehet valamire
Bali Péter
Bali Péter 11 napja
Adókedvezmény ,parkolódíj és még lehet sorolni!
András Pelikán
Sokadik adás, ami úgy kerül ki, hogy rossz a hang. Mélyen tisztelt TotalCar. Vagy cseréljetek vágót, vagy orvosoljátok ezt minél hamarabb, mert hiába vannak jó tartalmak, jó újságírók, jó operatőrök, drasztikusan fog csökkenni a nézettség az ilyen hülyeség miatt. Ehhez a következőket ajánlom: -Nevezzetek ki egy szerkesztőt, aki átnézi az anyagokat, és visszaküldi a vágónak, ha valami nem stimmel. -Tapasztalataim alapján egy videóban a -10 és -15 dB STEREO hang a megfelelő keverés, a zene pedig -25 dB körül. Próbáljátok ki, és látni fogjátok, hogy mennyivel másabb a hangzás. A tartalmi része egyébként érdekes és izgalmas (mindamellett hogy én inkább svéd autó kedvelő vagyok).
Peter Vasas
Peter Vasas 11 napja
Szia A zene neha baszottul hangos.
Terror Traktor
Terror Traktor 11 napja
hangos a zene
mazeofcar111
mazeofcar111 11 napja
A zene direkt hangos?
Dàniel
Dàniel 10 napja
Igen én kértem
Péter Árvai
Péter Árvai 11 napja
Ez típus az, ami nem tudja, hogy mi akar lenni és sok olyan ember fogja megvenni, aki meg nem tudja mit is akar pontosan. De nincs ezzel gond. Akinek tetszik vegye vigye, aki meg kiborul tőle az meg inkább rá se nézzen. 🤪
András Sárközi
2:27-nél a kormány bőrőzése ki van szakadva?!
BP24
BP24 9 napja
@thaifold Az M-es kormányok pazar minőségű nappabőrből vannak. És a világ legjobb fogású kormánya.
thaifold
thaifold 11 napja
Bőőőőőőr? Miféle bőr? Ezekben az autókban akkor van bőr ha valaki már beleült. O.o
Péter Árvai
Péter Árvai 11 napja
Hát nem a legszebb varrás az biztos
Boborján Pandacsöki
Az európai gyártók elvesztették a csatát a hibrid/EV fronton. Azaz outlander már 10 éve tudja tölteni benzinmotorral a villanymotort és 15 évig autó. Ezt 3 év múlva dobhatod a kukába, mert egy kiforratlan, kapkodásból létrehozott konstrukció. Adócsaláshoz, szomszédkábításhoz, ideális.
remixpizzazabalo
Ez egy röelyes 💩
C Daniel Nagy
C Daniel Nagy 11 napja
Annyira ellenszenves lett a BMW, megjelensz egy ilyennel a Tesco parkolóban és mindenki utálni fog.
Zoltán Vághy
BMW sek nem mennek a Tescoba
Péter Árvai
Péter Árvai 11 napja
Ne menj a Tesco-ba. 🤷🏻‍♂️🙂
Tamas Varga
Tamas Varga 11 napja
A legfontosabb szempont autóválasztásnál... 😂😂😂
Péter Kovács
Péter Kovács 11 napja
Nagyon jó videó, csak kicsit hangos a zene a beszéd alatt
Ádám Ticz
Ádám Ticz 11 napja
Apró konstruktív visszajelzés: 3:45 környékén fura a zene, először nagyon hangos lesz, elnyomja Gyurit, majd elhalkul.
Matyas Vas
Matyas Vas 11 napja
3:48-nal rajott hirtelen a vago, hogy tul hangos a hatterzene? :))
*Sn0w
*Sn0w 11 napja
vagy hirtelen vége lett a tracknek :D
Zsolt Márkus
Zsolt Márkus 11 napja
Nekem egy 330e van. Ott a Prius féle hajtás van 8 sebességes ZF váltóval. Csak hátsó kerék hajtás. Ég és föld a kettő finoman szólva. Viszont ha nem töltöm otthon minimum 1x naponta, akkor pont a lényegét veszíti el. Ez az összes plugin hybrid-re igaz. Hatótáv meg érdekes dolgot de 30km bőven elég. Ha meg nem, akkor rossz autót választottunk :/ ez a tapasztalatom.
Indri Abdolbaha
@ast5515 ó dehogy van egy csomó kretén itt is. De azért az értelmesebbje vesz egyelőre plug int...:-)
ast5515
ast5515 4 napja
@Indri Abdolbaha A végén még kiderül hogy a plug in tulajok a legértelmesebbek. Bár azt nem szoktam szeretni amikor közterületen 70%-ról elkezd tölteni, közben ő haza tud menni áram nélkül, én nem. Ilyennel sajnos gyakran találkozok.
Indri Abdolbaha
@ast5515 Igen ilyen van. Leginkább a dizeles résszel értek egyet, mert ott valóban sokan így használják az autót, és nem értik mitől megy tönkre. Az elektromos autósok azért tudatosabbak szerintem, ott már kevesebb az aki 140-el csapat és még panaszkodik is. A plug in-ek esetében van rálátásom, pár csoportban és ott bizony már az autóvásárlást is megelőzi a gondolkodás, hogy jó lesz e neki, és fogja e tudni használni? Rengeteg ilyen kérdés érkezik a csoportba lépés alkalmával és az a tapasztalat, hogy körbejárják, a témát mielőtt vásárolnak is. Természetesen itt is van aki csalódik, mert valahogy félre értelmezi a dolgokat, de ezek inkább a szabályt erősítő kivételek.
Zsolt Márkus
Zsolt Márkus 5 napja
@ast5515 van benne valami és nyilván nem alaptalanul gondolod ezt. A gyártók nem, de azért a jobb újságírók el szokták mondani, hogy egy ilyen autó használata nem baj ha tudatosabban történik, annak ellenére hogy minden automata kb bennük. Amit felhoztál példának, arra pl pont tökéletesnek gondolom, jelen esetben a saját autóm. Nekem az volt a cél, többek között hogy a CO2-t kivigyem a lakott területekről. Jelenleg ez az ami számít. Autópályán a sebesség miatt, mindenképpen megy a benzin, ami arra jó hogy ne merüljön az akku és a következő városban tudjak haladni e-drive-ban. Sok sok tesztet néztem már egyébként, angolul és németül is, de ott ahol nem tulaj beszél kb semmit nem mondanak arról hogyan is kéne ezeket használni rendesen és nagyon szélsőséges véleményeket vannak ebből adódóan.
ast5515
ast5515 5 napja
@Indri Abdolbaha Nem is feltételeztem hogy impulzusvásárlók lennének, de számomra ez nem jelenti hogy tudatosan autóznak. Én egyszerre dízel és villanyautós vagyok, így van némi extrapoláció a gondolataimban. Kb abból fakad hogy sokan járnak dízellel, aztán azt se tudják mi az a dpf és nyugodtan viszik vele az ovi-suli járatot. Villannyal is télen 140-nel nyomulnak pályán, aztán panaszkodnak hogy a gyártó ennél többet ígért.
Laci Molnár
Laci Molnár 11 napja
Egy rakás szar a BMW !!.. bocs csak őszinte voltam
Jónás Buda
Jónás Buda 11 napja
Jó kis reggeli videó a kávé mellé:D
George218 Kovács
Ismét szupi volt Gyuri! A BMW maga már csak árnyéka önmagának szerintem.... ezek az új típusok már nem hoznak lázba..
Következő
BMW X2 xDrive20d M Sport teszt
22:10
Büntetőfékezés a menő!
17:08