Sötét

Dr. Herpy rendel 19.: Mire számíthat Berki és a többi büntetőfékező? 

Feliratkozás
Megtekintés 176 E
98% 1 736 25

Nem Berki Krisztián az első, aki hirtelen fékezéssel próbált megleckéztetni egy másik járművet, sőt, nem ő az első azok közül sem, akik ezt egy menetrend szerint közlekedő, utasokat szállító busz előtt hajtották végre. A Dr. Herpy rendel mai különkiadásában felidézünk néhány korábbi ügyet, bemutatjuk lezárásuk kürülményeit és elemezzük a Berkihez köthető videót, illetve elmondjuk, mire számíthat a Bentley-t hajtó celeb a jogerős ítéletben.

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2021.ápr. 1.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
White Man X
White Man X 5 órája
Várjatok. Majd előhúzza Ő is az alvási apnoés kártyát mint egy csomó féreg aki szándékosan embert ölt autóval. Akkor pedig nem fog kapni semmit!
Anubis
Anubis 8 órája
Remélem 1000 évet kap és a Fekete Delfin vendégszeretetét fogja élvezni! Azokat is odazárnám akik védeni próbálják az ilyen pitiáner bűnözőket!
Erno Varga
Erno Varga 17 órája
Nem is gondoltam, hogy ennyien diszlájkolják ezt a részletes pontos és tárgyilagos, valamint szakszerű tájékoztatást!
istván Kónya
Tehát ha jól értelmeztem a céges kamionba be szerelt fedélzeti kamera felvételét nem használhatom fel. Ezt ki fejtené bővebben ügyvéd úr. Türelmét és megértését előre is köszönöm. istván (wabis KEVE)
Feederre Akadva
Végre egy szakember!!! :)
László Kovács
Dr. Herpy ez utan mar csak rendelT :D
Politikusok Tolvaj
Reméljük most tényleg elvégzi az ügyészség a munkát tisztességesen. Ideje megállítani ezeket a büntető fékező ámok fotókat mielőtt komolyabb baleset nem történik. Nem szabadon engedni mint a pedofilokat adócsaló Hajdú féléket
Peter Sarkozi
Hát ha nem kap semmit én is kimegyek kicsit fékezgetni :D
sapia69
sapia69 Napja
Ki kell szerelni a fékpedált a kocsijukból! :)
Antal Kalász
a ferencvárosi rendőrkapitányságon dolgoztak régebben többen is !, akik rendszeresen ilyennel "szórakoztak" !, de ezek, még csak nem is autósokkal szórakoztak !, hanem kerékpárosokat "leckéztettek", veszélyeztettek !, magán rendszámú lada nivával !, gondolom, máig is megtalálhatók lennének, ezek a "bátor, pintér-huszárok" . . .
László Erdős
@Antal Kalász Fölösleges egy autós oldalon ez az irigy proli taknyoskodás!
Antal Kalász
ez a "broki", meg a hozzá hasonló, "emrihárd" nevű NER csicskák !, még ahhoz is gyávák !, h. vállalják az elkövetett bűncselekményeiket !, persze ez igaz, az őket "használó" politikus-bűnöző fideSSes rablóbandára is . . .
Mike Saraft
*Isten bizonyította ő szeretete számunkra küldött Fia, Jézus Krisztus, aki meghalt és feltámadt a halálból, hogy az örök életet.* *Azt is megígérte, hogy meggyógyítsa a testet.* *(Nézz fel az égre és kérdezd Istent)*
Pal Soos
Pal Soos Napja
Most meg lássuk hogy mennyire korrupt a magyar törvényszék.
Nicholas Taylor
Köszönjük a precíz jogi magyarázatot. A büntetőfékezés mellett gyakori eset az autópályákon a levillogás is! Sajnos sok a KRESZ sebességkorlátozását figyelmen kívül hagyó, száguldozó sofőr! Egy kisteherautónak túl lassú a kamionokkal együtt cammogni, ezért a nagy teljesítményű autókkal közlekedők gyakran levillogják az eléjük belső forgalmi sávba bemerészkedőt. Ez is közúti veszélyeztetés, mert a tükörből visszaverődő távolsági reflektor fénye teljesen vakítólag hat. Szerintem nem kell ecsetelnem mennyire veszélyes 130km/órás sebességnél, ha jó pár másodpercre elvakítja a sofőrt egy reflektor fénye. Úgy látszik aki levillogja a másik járművet, nem gondolkozik el azon, hogy hogy esne neki, ha a megelőzött kisteherautó visszavillogna rá.
Dózsa György
Ha meghal 5-10 év? Hogy is volt Császár Előd esetében? Ugye-ugye? Tehát ez csak a köznépre vonatkozik, hisz őrájuk hozzák a törvényeket, próbálva megfélemlíteni, pénzt elszedni. Ezt remélhetőleg egyre többen vélik felismerni, gondolom ezt abból hogy vagy 50.000 leszerelési kérelem van beadva a rendőrségen, így ha vége ennek a bohóckodásnak, majd a katonák veszik át a helyüket (ahogy előre szépen ki lett ez találva). Na mindegy is. Berki számlagyáriparos, sok tolvajnak segít a közpénzek eltüntetésében (némi aprócska jutalékért természetesen), SOHA nem megy böribe, amíg ez a beteg világ a világ, vagyis amíg az emberek hagyják hogy a szájukba ...
Norbert Szász
Nekem csak az a fura, hogy miért most? Miért ennyi idővel később jött ki ez a felvétel? Ill. ezeknek azért évek alatt nem kellett volna már rég lezárni?
Zoltán Vitai
Zoltán Vitai 2 napja
Ennyi meg annyi év börtön, hát persze. Csak elfelejtették hozzátenni , felfüggesztve. Azt is négy-öt évvel később.
Manassé
Manassé 2 napja
Mi ez a pol correct álnaivitás? "Nem is értem" Nemzeti Együttműködés Rendszere, amiből most valószínűleg kiesik. De nem azért mert büntetőfékezett, hanem azért mert vádat emelt ellene az ügyészség.
gnessza81@gmail.com
A Hableány azért süllyedt el, mert a vezetője büntetőfékezett. Ott előzgették egymást többször is a másik hajóval, lehetett látni az útvonalukat az egyik felvételen.
Kristof Kiraly
Mi a tököm tart ezen 3 évig? Tragikomédia.
Ingrid Markus
Ingrid Markus 2 napja
Valaki,akinek van agya is,vonja már ki a forgalomból ezt a mocskot...
Xezs
Xezs 2 napja
"a Bentley nem Berki Krisztián tulajdona" ezt a szánalmas lúzert. Más kocsijával játssza a nagymenőt.
FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó
Bárhogy is lesz, de beb@szna, ha a buszsofőrt bármiben is elmarasztalnák! Kamionos vagyok, 7 éve Európa útjain. Láttam ezt azt városokban is járok. Előttem is volt már büntetőfékezés. Nyilván előzmény is volt, egy teljesen átlagos, szabályos lendületes előzés. Amit a közben mögém erő rozzant furgonos tata rossznéven vett. És az előzés után ha nem rántom a leállósávba, felöklelem. És ezután sem húzott el, hanem állóra fékezett. A mögöttem lévő kamionos, akit megelőztem, mindezt látta és mindkettőnket visszaelőzve leszorította szép lassan az idiótát. Na akkor megtalálta a gázpedált is és elhúzott. Sajnos akkor még nem bit fedélzeti kamerám. Már van. De például Ausztriában tilos használni. :(
oliver kovacevic
Oké, most akkor valaki mondja el , mi értelme van annak hogy összetöreted a saját autódat és börtönbe mész. Egyáltalán miért hívják büntetőféknek? Mivel büntette meg azt a szerencsétlen buszsofőrt?
rio0707
rio0707 2 napja
Az azért roppant fárasztó, amikor az egyértelmű -napnál is világosabb- dolgot is magyarázni kell!
Attila Szabo
Attila Szabo 2 napja
Börtönt mindenekinek aki büntetőfékezik sőt én tovább mennék börtönt mindenkinek aki valaha is fékezett bármilyen céllal
Almásii Jánoska
olyan büntetást nem lehetne kapnia hogy kötél általi halál? Fellógatnák valahova, valaki kirúgja alóla a széket és kész. Biztos akadna jelentkező rá!
andrisblzs
andrisblzs 2 napja
Amig nem ültetik le ezt az alpári parasztot addig nyugodtan csinálja a primitív hülyesegeit ...szégyen a bíróság részéről is hogy 3 éve tart az ügy. :((
Gábor Csanády
Titkon vártam erre a videóra tőletek és nem is kellett csalódnom.
tomasz
tomasz 3 napja
Hmmm. Azt mondja, hogy ő bizony indexelt, csak közben az erős fékezés miatt a vészvillogó is működésbe lépett (tudván, hogy működő vészvillogónál a jobbra indexelést nehéz különválasztani.) Az utasa (tanú) meg nyilván azt fogja mondani hogy ő indexelt, hiszen jobbra akartak kanyarodni. Szerintem részben erre építik fel a védelmet, hogy a szándékos közúti veszélyeztetés vádja ne álljon meg. :-(
Adammo50 Ferenczy
A vidámparkokba a hullámvasútra keresnek hivatásos fékezőt,oda menjenek ezek..
Tivadar Agoston
Kezeket tarkóra!!! Irány a markóba!!!
Péter Fekete
Péter Fekete 3 napja
Na most már elég legyen a Berki szapulásából!! Hát nem győzök ennyit lájkolni...
Tibi Tuti
Tibi Tuti 3 napja
Egyetlen jelentős hibát találok Dr. Herpy értékelésében: Berki az eset nyomán maradandó sérülést szenvedett, igaz, már előtte sem volt épelméjű.
Imre Tatár
Imre Tatár 3 napja
Tuti, hogy elhúzzák az eljárást, amíg lehiggad a nép, aztán kap felfüggesztettet és pénzbüntetést.
Imre Tatár
Imre Tatár 3 napja
Jót tenne neki egy kis "pihenés".
Gábor Benkő
Gábor Benkő 3 napja
Ezt a videot kell csak megneznie a melyen tisztelt birosagnak es maris lerovidul az eljaras ezen szakasza.
Tamas Terjek
Tamas Terjek 3 napja
Személy szerint nem is értem, hogy egy büntetõfékezõ miért töri össze saját autóját... még ha meg is ússza, a komoly értékvesztésen túl lehet, hogy akár hónapokig nincs autója...
Zoltán Tencut
Én csak azt nem értem, hogy miért 2021-ben kerül ügyészségi szakaszba egy 2018-as dolog? Erre tudja a jogász úr a választ?
Ádám Horváth
Letöltendőt Berkinek! Legyen precedens az ügyből. A pénzbírság és a bevont jogosítvány nem visszatartó erő. Kifizetik és mennek jogsi nélkül tovább.
anevemdomi
anevemdomi 3 napja
Es az autopalyan mogotted 3 meterrel jovo villanto mocskokat mikor ultetik bortonbe?
Ferenc Benedek
Es a fokozatos fekezes se elvarhato?szerintem ha felmentik berkit emiatt fogjak mert nem fekezett egyáltalán.a kerdes hogy volt e lehetosege fekezni a fektav alapjan
Ferenc Benedek
Szerintem csak ra akarnak ijeszteni erre a herevasalo faszra
Istvan Baksay
Istvan Baksay 3 napja
Beszelhet 100 ugyved, mondhat barki barmit,ha "fentrol" leszolnak a birosagnak,hogy szabjanak ki egy ejnye bejnyet,akkor megussza berki!! majd kiderul milyen birosagunk van!!!
Zsolt Herczeg
Zsolt Herczeg 3 napja
3 éve történt és csak most kapta fel a média?
Captain Breakfast
Ezek szerint R.T. levette a kezét róla és szabad a préda. Kár, hogy ma repült el az asszonnyal jó pár bőrönddel, ki tudja hova. Amúgy meglepne, ha lesittelnék. Vagy nagyon maximum elmegy a parkettásba. Kérdés, hogy kiről mit tud és mennyire van bebisztosítva.
balázs novák
Majd a végén a busz sofőrt fogják le csukni, mint a tolvajkergetőknél. Nevetséges ami itt folyik . Több mint 3 év kell egy egyszerű vizsgálathoz ?
István Jordán
ja pia narkó vizsgálat volt e persze nem ő az első attól még lehet 1 utolsó
ATTILA TAS CIKÓ
Ki - melyik faszkalap találta ki "
Ego sum, qui sum!
75 bunkónak ismét nem tetszik...
Boomba
Boomba 3 napja
Példát kell mutatni az országnak a többi agyhalott számára hogy aki ilyet csinál az bűnhődni fog! Másrészt nem értem egy ilyen ügyön mit kell vizsgálni teljesen egyértelmű mi történt..... Magyar bíróság és ügyészség sajnos manapság egy nagy vicc....
Dej Buster
Dej Buster 3 napja
Nem védem ezt a nyomorult celebet, de a kamerán látni 2:30 , hogy a buszvezető fékez majd felengedi a féket, és ezt követően újra fékez.
labzoli
labzoli 3 napja
Sokakat kéne pszicho alkalmassági tesztre küldeni
vivien györkös
Sziasztok! Egy kérdésem lenne a bűntetőfékezéssel kapcsolatban. Egy ismerősöm azt csinálja, hogy amikor szerinte nem tartja be valaki mögötte a kellő követési távolságot, direkt befékezget előtt (többször is), szinte megállásra kényszerítve a mögötte lévőt. Számomra nem egyértelmű, hogy ez büntetőfékezés vagy vészfékezés. Lehet butácska kérdés, de előre is köszönöm ha valaki erre tudna nekem válaszolni!
Quarker1
Quarker1 3 napja
Mondd meg neki, hogy ne tegye többet. Amúgy nem kérdeztél semmit.
B. Jaca
B. Jaca 3 napja
Ezt egyébként nem csak veszélyeztetésnek, hanem emberölési kísérletnek kéne tekinteni... Talán ez mégjobban visszariasztaná ezeket a berki féle senkiháziakat.
Papp Péter
Papp Péter 3 napja
Jutott valakinek eszébe, leginkább a biztositó társaságoknak, hogy a fedélzetikamera kötelező legyenek az autóban és ezért akár 50% engedményt adjanak az autósokak? Miért is lehet ez a biztosítók érdeke,? Egyszerű, az eseményt (baleset vagy bizonyítás) jó esetben a kamera felvétele alapján bizonyítható, hogy hogy alakult ki a az esemény, kinek a hibájából? A biztositoknak feltételezhetően kevesebb kárt kell, hogy kifizessenek, mert a balesetet szenvedők esetleg nem is veszik igénybe a kártérítést ismerve azt a tényt, hogy nem csalhatnak, és a kisebb károknál a Bonus. Malus többe kerülhet számukra. Mind e mellett nem említettem azt a tényt ,amikor valamely autós hencegéséből baleset keletkezett és tanúkat keresnének.....
Péter Pál Nyulas
Sajnos nem ez a majom az egyedüli aki nyíltan tesz a szabályokra mégsem csinálnak vele semmit valamiért.
Viktor K.
Viktor K. 4 napja
Börtönre lányok... börtönre! ;)
Norbert Tóth
Norbert Tóth 4 napja
Háttérben lévő toronydarúból állat lehet a kilátás.
Gabor Viczko
Gabor Viczko 4 napja
Bentley se veszek. Kis kocc és 14 millió?? Auchanba nekitolják a bevásárló kocsit akkor az minimum 6 milla kár?
Gergely Barna
Gergely Barna 4 napja
Bíróság ide vagy oda. A szomorú valóság, hogy nem történik semmi. Nem történik semmi, mert "a pénz nem számít" körökben minden napos tevékenység a "csak" pénzbüntetés vonzatú kihágások gyakorlása. Nem csak a büntető fékezés. Sok minden kihágást lehet egy kocsival csinálni. És igen. Megéri csinálni, főleg akkor, ha 300 esetből egynek lesz pénzbüntetés a vége. De, ha el is tiltják rövid időre a vezetéstől, akkor a jogosítvány nélküli vezetés is csak pénzbüntetés, ha kiderül... Itt is "csak" a speciális eset, hogy BKK-busz b@szta seggbe. Ezért kapott egy kis médiát, amire a köznép amúgy is már immunis. 1 hét és elfelejti mindenki. Mondja a jogász-szakértő a videóban, hogy "elrettentő példa így-úgy..." és "komoly dolog". Hát, ha még a szándékosság ellenére sem korlátozzák jogosítványát, nem tiltják el, nincs közmunka, nincs börtön... Szóval nekem ebből nem az jön le, hogy ez egy "nagyon komoly" dolog. ...és a szándékos elkövetőnek sem. Ahogy elhangzott: A jognak példamutatónak kellene legyen... Sajnos a valóságban, a gyakorlatban nem az, kivételező, több mércés. De ez mindig is így volt. Mondjon bárki bármit ez egyre pofátlanabb mértéket ölt és egyre többeknek feltűnik. De nincs mit tenni. Vannak az egyenlők és az egyenlőbbek. ...és sajnos számomra egyáltalán nem jogállami, hogy a jogi rendszer igazságtalanságainak lebecsmérlése is önmagában bűncselekmény. A videó színvonalas lett, de a jogászok nagy hitvilágban élnek. ..."ilyen ez a POP-szakma". A világban maga a jog sem úgy működik, mint ahogyan le van gépelve egy A4-re.
XLSI
XLSI 4 napja
320 millió Forint büntetés kellene és soha többé nem vezethet járművet. :) Nevetséges büntetések vannak, ezt a 320K még én is kifizetem, nem, hogy ezek az újgazdag tahók. :D
Zoltán Imre
Zoltán Imre 4 napja
Ricsi haverja majd intéz neki is jogsit okosba.. :D
Frankó Attila Norbert
Csak remélem,hogy az Ügyvéd Úr,nem vállalja Berki képviseletét😆😆😆
Próba Pista
Próba Pista 4 napja
Dehogy kap börtön büntetést, az Orbán-rendszer strómanja ez a primitív Berki gyerek. Mit gondoltok, hogyan szerezte a vagyonát, hogyan sikkasztott , hogyan úszta meg, hogyan került a közmédiában a képernyőre egy ekkora primitív egoista nulla.
krisztián budai
Egy zsemlét el lopok kapásból el ítélnek itt meg 2018 óta semmi. Szuper lett a videó 👍👍
Politikusok Tolvaj
Ezek az emberek az adófizetők pénzét teszik zsebre nem tesznek semmit a közösbe jó lenne ha elvégezzék a munkájukat olyanokat akarnak börtönbe szarni akik nem tetszenek Orbán kiralynak. Nézzetek magatokba ügyészek nagyon mélyen nézzetek magatokba
Sandor Domjan
Sandor Domjan 4 napja
Te nagyon hülye mert a zorbánnak miköze van ehez a szarházihoz! Botkát, Czeglédit a lefizetett komcsi-libsi bíróság menette fel! Ha valaki miniszterelnök nem azt jelenti hogy ninden ügy hozzá is tartozik.. Eszed annyi mint egy 6 napos csibének...
Politikusok Tolvaj
Jó lenne ha a gazember senkiházi ügyészek végeznék a munkájukat tisztességesen Nem csak akkor mikor Orbán Viktor lesz szól hogy el kell kapni valakit
Laszlo Machlik
magyarorszag szegyene ez a haj feju.......
Quarker1
Quarker1 4 napja
Ha amúgy is le akart volna kanyarodni ez a f...szkalap, akkor minek előzte volna meg a buszt? Tipikus nagypofájú mitugrász puhapöcs, keménykedni azt tud, de a felelősséget már nem vállalja, próbál kibújni alóla.
Quarker1
Quarker1 4 napja
A büntetőfékezők mögött én nem a fékre, hanem a gázra lépnék.
Diogenes
Diogenes 4 napja
A Dózsa György úti mészáros,mit kapott??? Wellness hétvégét...
Valter Daróczy
A Hunday-ból milyen kis megszeppent csávó szállt ki, nem is gondolnám, hogy ilyesmit elkövetne....
Baladár
Baladár 4 napja
A Bentley-ben 14 milliós kár keletkezett... Eltört a rendszámtábla-keret és megkarcolódott a lökhárító? Ugyan, Berki farzsebből kifizeti, és a "sztárügyvéd" díját is, aki szerintem ebben az esetben szakmai sikert is el fog könyvelni. Berkit fel fogják menteni, erre fogadni merek. A vége az lesz, hogy a buszvezetőt kirúgják, kártérítésre kötelezik és elveszik a hivatásos jogosítványát. Óbudán és Békásmegyeren sokszor történt már olyan, hogy a pénz és a befolyás a törvények fölé kerekedve győzött az igazság felett. Miért lenne ez az eset más?
hazizene
hazizene 4 napja
Jó, ha nem kap Kossuth díjat.
Zsolt Márki
Zsolt Márki 4 napja
Jólenne,ha ezek a paraziták végleg eltünnének egyszer,s mindenkorra!!!!élete értelme 0,élete mivoltja 0, élete célja 0.....ökológiai lábnyoma káros,terhelő,az egéssz ökoszisztémára tekintve évtizedeken keresztül!!!!!!!!!
Packard Hewlett
Ilyet egy total részeg se csinál. Kár hogy megszünt a nyilvános kiv...és. Észak koreába az ilyenekkel.
fujimotosan
fujimotosan 4 napja
Ne kocsogmentesitsuk berkit, legyszi legyszi legyszi XD
TheHoofed
TheHoofed 4 napja
Mi az F-ért kell egy szemmel látható bizonyítékkal elhúzni az ügyet 2-3 évig?
István Mándity
Berki Krisztián azt állítja, hogy indexelt és le akart fordulni egy megadott helyre. Akkor miért előzi meg azt a járművet ami egyenesen halad tovább az adott úton? Ha én tudom, hogy le szeretnék fordulni egy másik utcába, vagy egy ház elé beállni, akkor az előttem haladót még véletlenül sem előzöm meg! Ez is csak a nagyképűségét, parasztságát, kivagyiságát támasztja alá.
Krisztina Nagy
Azt olvastam elment nyaralni vmi luxus helyre. Undorító
ErdeCash
ErdeCash 4 napja
Berki nem büntetőfékezett inkább büntető-megállt , mert szó szerint megállt az autó mikor belement a busz.
Mu kis
Mu kis 4 napja
Ha a berkit nem ítélik el rendesen, minden tahó "én is berki vagyok" pólóban fog bíróságra menni!!!!
Árpád Szeiff
Mire számíthat a büntetőfékező? Várnak az esetével 3 évet, hátha politikus lesz belőle, és lesz mivel zsarolni. Ha nem lesz például főpolgármester, akkor kezdődhet az eljárás.
Nagy Gerő
Nagy Gerő 5 napja
Szigorúbb országban életfogytiglant kapna. Bár én inkább felakasztanám, had lógjon a majom.
Máté Burkus
Máté Burkus 5 napja
4:54 Ez az, amit nem csak ilyen esetben kéne megcsinálni, hanem a jogosítvány megszerzésének egyik feltétele kellene legyen...
laszlo hegedus
Itt a bizonyosság: Nem való Parasztnak a csokoládé!
Christian Bodrogi
No ez a szedokanal feju mehet munkasbakancsot meg munkaskesztyut kesziteni🤣🤣🤣
Karesz Csernus
Ki a faszom ez a breki és miért létezik ?
Ádám Lőrincz
Egyértelmű szabályok is jók lennének. Autópályán mi megy már? Ez nem Németország itt sok a sz*r kocsi is a pályán. Örülnek, hogy gurulnak erre a sok idióta 160 - 180 szinte végig villogva. És sokszor elvárnák, hogy tars balra mondjuk két kamion közé. Hihetetlen.
Gyver Mac
Gyver Mac 5 napja
Berkire a törvények nem vonatkoznak,ezért vezethet még most is! Pénzbüntetéssel megússza mint a csalást.Alkalmas ezzel a viselkedéssel polgármesternek,vagy miniszternek.
Ciligeridis Miltiadis
Ne penzbirsagot szabjanak ki ezekre , mert rohogve kifizetik...🙏🏽
György Balázs
De kié volt a Bentli? Sehol nem láttam,h megemlítették volna.
dospalek007
dospalek007 5 napja
Ha jól tudom a buszok nem fékeznek rögtön, amikor a sofőr lenyomja a féket, ennek biztonsági okai vannak.
dospalek007
dospalek007 2 napja
@HakapesziM Lehet, az egyik videóban hallottam, de lehet én értettem félre valamit.
HakapesziM
HakapesziM 2 napja
Az fasza lenne. Ugyanmár, ne hülyéskedj. A légféknek van ugyan némi késedelme a hidraulikus fékhez képest, de ha lepadlózod, az azért fog. Inkább az utasok miatt nem nyom a sofőr teljes fejét, ha egy mód van rá.
Shoxx
Shoxx 5 napja
A média önfenntarásához szüksége van az efféle "elemekre". Számtalan tehetségtelen, említésre sem méltó senki tolong a tv-k és újságok búlvárszennykosarában, várva a kattintást, vagy hogy 3 IQ-s Ilonka megvegye az újságosnál a szemetüket. A valóságshow-k melléktermékeik is ezt a médiaipari űrt töltik meg bizonyos ideig, amíg időről időre fel nem fedik a bennük szunnyadó senkit, hogy onnantól már ne legyen kattintás-értéke a róluk szóló cikkeknek, és újabb duplanullás vadbarmot kelljen vadászni a helyére. Mert mi lesz a bulvármédiával, ha elfogynak a témák? Jajj, bele se merek gondolni. Itt nem csak ennek a stróman haveri körének a keze lehet benne az elhúzódó ügymenetben, még simán elképzelhető az is, hogy valamelyik médiaretek tol ügyvédet/pízt/szarin gázt a megfelelő helyre, hogy visszakapja a tatabányai kapuscsodát, a főpolgármester-jelöltet, és általa csúcsformában tarthassa a valóságsós zombikat médiaszemélyiséggé konvertáló speciális egységét. Ez az ogre olyan lehet nekik mint tűzoltóknak a gyakorló pálya. Csak míg a tűzoltók eloltják a tüzeket, az ogréből sosem lesz ember. De szomi. :(
tomionestar
tomionestar 5 napja
Berkinek csak a halálbüntetés hatásos. Egy igazi f..opó aki mineki felett érzi magát. Féreg g..it minek tartjuk életbe.
Gábor Berecz
Gábor Berecz 5 napja
19:19 rendőrségi emblémás pénztárca 🤣🤣🤣 már műsünök is vannak... '80-'90-es években volt ez "divat" nemde?! 🤣
penge41
penge41 5 napja
Tisztán lehet látni a busz fedélzeti kameráján hogy szándékosan áll meg.Tehát indokolt lenne a Berki börtönbe zárása.Ha nem teszik meg akkor a többi gyökér folytatja a büntető fékezgetés.
Tamás Rásó
Tamás Rásó 5 napja
Szerintem azzal ha valakit, aki korábban szándékosan szivatott vagy vészvillogó nélkül a megengedett sebesség felével-kétharmadával megy, fel lehet picit tartani, FOKOZATOS lassítással majd alacsony sebességgel haladásra kényszerítéssel, de nem hirtelen fékezéssel. Előbbi nem balesetveszélyes, még ha öncélú is az okítás és fölösleges is belemenni, de a kettő közt SZERINTEM óriási a különbség.
RoObert
RoObert 5 napja
Én annak örülnék, ha törvénybe iktatnák azt is, hogy bárki elhelyezhet menetrögzítő kamerát a járműben és készíthet is felvételt, amit a bíróság 100%-osan elfogad bizonyításra. Abban az esetben kérdőjelezném meg egy illetőnél a kamerafelvételt (GDPR miatt), ha esetlegesen más módon is fel kívánja használni a képi és hanganyagot vagy visszaél vele. Amíg a személy- és vagyonvédelmet szolgálja az eszköz, addig ne tegyék szóvá. Ha valakit ez a része zavar, az valahol már sáros.
Attila Nagy
Attila Nagy 5 napja
Remélem nagyon szigorú büntetéseket fognak kiszabni ezekre a beteg, komplexusbeteg emberekre! 😡 Az összes ilyen embernek bevonnám a jogosítványát!😡
Következő
Így készül a magyar sportcipő
14:31
Ilyen egy kínai TRAMBULIN park
8:26
Így készül a magyar sportcipő
14:31
Ilyen egy kínai TRAMBULIN park
8:26
Büntetőfékezés a menő!
17:08